LegalTalks Bootcamp Winter 2024 Bilişim Hukuku

Gün(ler)

:

Saat(ler)

:

Dakika(lar)

:

Second(s)

Yeni Nesil Eğitim

LegalTalks teknoloji, bilişim, hukuk ve iş hayatı ile ilgili uzaktan eğitim, e-learning, gamification gibi yeni nesil eğitim ve etkinlikler düzenler.

Başlamak için bugün kaydolun ve bilişim dünyasının hızla değişen yüzünde kendinizi güvende hissetmek için gereken bilgi ve becerilere erişin!

Sektördeki hızlı değişimlere ayak uydurmak ve öne geçmek için bugün kaydolun, çünkü bilişim dünyasının nabzını tutmak artık sizin elinizde!

Kaydolduğunuzda, sadece güncel bilgiyle kalmayacak, aynı zamanda bu bilgiyi pratikte kullanarak kendinizi geliştirme şansı yakalayacaksınız. LegalTalks olarak, eğlenceli ve etkileşimli eğitim metodlarıyla öğrenmeyi destekliyor ve bilgiyi iş dünyasındaki gerçek senaryolara uygulamanızı sağlıyoruz.

LegalTalks BootCamp Summer 2023 – Bilişim Hukuku

Her yıl yaz ve kış mevsiminde birer kez bilişim hukuku kampı düzenliyoruz.

Eğitimler, atölye çalışmaları, yarışmalar ve simülasyonların yapılacağı bu etkinlik Bilişim Hukuku ile ilgilenen genç avukat, stajyer avukat, hukuk öğrencisi, STEM ve teknoloji bölüm mezun ve öğrencilerinin katılımına açıktır!

Kitle Fonlama (Crowdfunding) Hukuku

Kitle fonlaması, çok sayıda bireyin küçük miktarda ödemelerine dayanan yeni nesil bir finansal yatırım ve fonlama sistemidir. Kitle Fonlama  (Crowdfunding) Hukuku eğitiminde kitle fonlamanın tarihinden türlerine, örneklerinden Türkiye’deki yasal altyapısına kadar her şeyi bulabileceksiniz.

Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi

Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi, bireylerin gizliliğinin ve verilerinin güvenliğinin nasıl sağlanacağına dair kapsamlı bir anlayış sunmaktadır. Kişisel veri ihlalleri, hem bireyler hem de şirketler için ciddi sonuçlar doğurabilir. Bu eğitim, veri koruma yasaları, düzenlemeleri ve en iyi uygulamaları konusunda derinlemesine bir bakış sunmaktadır.

Bilişim Hukuku Eğitimi

Bilişim Hukuku Eğitimi, siber güvenlik, fikri mülkiyet hakları, e-ticaret, dijital sözleşmeler ve daha birçok konuyu kapsayan geniş bir perspektif sunmaktadır. Bu eğitimle, teknoloji ve hukukun karmaşık kesişiminde yolunuzu bulmanıza yardımcı olacak bir temel oluşturacaksınız.

Sertifikalı Etkinlikler

Uzman Eğitmen Kadrosu: Alanında uzman, sektörde deneyimli eğitmenlerle dolu bir program sunuyoruz. Onların rehberliğinde bilişim hukukuna dair derinlemesine bilgiye erişme şansı yakalayacaksınız.

Uygulama Odaklı Eğitim: Kuramsal bilginin ötesinde, günlük hayatta karşılaşabileceğiniz durumları ele alarak gerçek dünya senaryolarına odaklanıyoruz. Bu sayede teoriyi pratiğe dönüştürme imkanı bulacaksınız.

Sertifikalı Program: Etkinliği tamamladığınızda alacağınız sertifika, bilişim hukuku konusundaki yetkinliğinizi resmileştirecek ve kariyerinizde size yeni kapılar açabilecek nitelikte olacak.

Güncel Konular ve Trendler: Sektördeki en güncel konuları ve gelecek trendlerini ele alıyoruz. Böylece katılımcılarımızın sektördeki en son gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlıyoruz.

Networking Fırsatı: Programımız, sektördeki profesyonellerle tanışma ve etkileşim kurma imkanı sunuyor. Bu, yeni iş bağlantıları kurmak veya farklı perspektifler edinmek için mükemmel bir fırsat.

Esneklik ve Erişilebilirlik: Uzaktan erişim imkanı, katılımcıların diledikleri yerden ve zamandan etkinliğe katılabilmelerini sağlıyor. Bu da daha geniş bir katılım ve esnek bir öğrenme deneyimi sunuyor.

Tüm Eğitimler

Yorumlar

“Bilişim Hukuku alanında birçok kişinin değinmediği konuları içerisinde barındırıyor. Öncelikle ders içeriğini temel metinlerle ve videolarla aktarıyor sonrasında öğrenileni quizler vasıtasıyla uygulamaya dökerek kalıcılık sağlıyor.Ders içerikleri; basit, anlaşılabilir, güncel, sıkıcılıktan uzak, merak uyandırıcı ve günümüz bilişim hukukunu temel hatlarıyla yansıtan konulardan oluşmaktadır.Quizler gerçekten konuyu anlayıp anlamadığınızı tam olarak anlamanızı sağlıyor. Sorulara tekrar bakabilme seçeceği sayesinde yanlışlarınızı tespit edebiliyorsunuz.Üniversite eğitiminizde yer almayan özgün bilgileri keyifli bir şekilde öğrenmenize katkıda bulunuyor.İstediğiniz zamanda, istediğiniz yerde bu eğitimi alabildiğiniz için enerji ve zaman tasarrufu sağlıyor.Eğer özverili bir şekilde eğitimi tamamlarsanız sahip olduğunuz sertifika nedeniyle iş başvurularında karşınıza çıkabilecek bilişim hukukuyla ilgili bütün sorulara cevap verebilir hale geliyorsunuz.Günümüz koşullarına uygun hukukçuluk nosyonunun temellerini bu eğitim sayesinde atabilirsiniz.Eğitimi legaltalks bünyesindeki diğer eğitimlerle birleştirerek konu hakkında uzmanlaşmanız daha kolay hale gelecektir. Bu niteliklere sahip bir online eğitim programının öğrenci dostu bir şekilde free olarak tasarlanmış olması en büyük artısı.Karşınıza herhangi bir sıkıntı çıktığında, sorunlarla karşılaştığınızda sorununuza en kısa zamanda dönüş yapacak bir muhattap bulabiliyorsunuz.”

Büşra Yıldırım

Stajyer Avukat

“2022 LegalTalks Yaz Stajı programına katılan bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak öğrendiklerimi pekiştirebilmek, unuttuklarımı hatırlayabilmek ama her şeyden önce kendime yeni şeyler katabilmek ve ufkumu genişletebilmek adına söz konusu kampa katılım sağladım. Atölye çalışmaları, etkinlikler ve ödevler ile kamp içeriği zenginleştirilmişti. Kendisine ‘hukukçu’ kimliği atfeden herkesin bilgi sahibi olması gereken konulara değinilmesi, mevzuat bilgisine ek olarak güncel kalabilmemiz için kaynaklar (yabancı/yerel; mevuzat, haber başlıkları, makaleler, web siteleri vb…) önerilmesi, tek bir alana değil birden fazla alana ve çok yönlü olarak bakabilmemiz için öncü olunması kendi adıma sürecin verimli geçmesine sebep oldu. Taleplerimiz doğrultusunda ek atölyeler gerçekleştirme imkanımız oldu. Mantıklı veya mantıksız her sorumuza yanıt aldık. Dolayısıyla, Bilişim Hukuku alanında ilerlemek ve bir şeyler öğrenmek isteyen herkesin bu eğitim programından yararlanmasını tavsiye ederim. Ayrıca, sitede yer alan Bilişim Hukuku Eğitiminin de tamamlanmasını öneririm. Başta sevgili hocam Av. Özge Evci Eralp olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”

Gökçe Coşkun

Öğrenci

“Fazlasıyla kapsamlı olan bu eğitim, henüz fakülteden mezun olmamış biri olarak bana, çok geniş bakış açısı kazandırdı. Güncel problemler sürekli değişirken bunlara ilişkin hukuki çözümlerin yerinde sayması düşünülemez. Bu nedenle mesleğinin herhangi bir aşamasında olan her hukukçunun Avukat Sn. Özge Evci Eralp’in koordinatörlüğünde yürütülen bu verimli ve bir o kadar da keyifli eğitimi almasının çok isabetli olacağını düşünüyorum.”

Aybike Aksoy

Stajyer Avukat

Başlamaya hazır mısınız?

Bizimle iletişim kurun veya hesap oluşturun.