Tarih

14 May 2020
Expired!

Zaman

14:00 - 15:30

Maliyet

Şirketlere özel

Kişisel Verilerin Korunması Teknik Tedbirler Eğitimi (KVKK-0202)

Genel Bilgilendirme

Bu eğitimle ilgili genel bilgilendirmeye Kişisel Verilerin Korunması yazısından ulaşabilirsiniz.


Katılımcı Profili

  • İrtibat kişisi
  • KVKK Komisyon üyeleri
  • Şirketin Bilgi İşlem Çalışanları

Konu Başlıkları

  1. Kişisel verilerin güvenliğini sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik tedbirler
  2. Yetki Kontrol nedir?
  3. Erişim Logları nedir nasıl toplanır ?
  4. Kullanıcı Hesap Yönetimi nedir?
  5. Ağ Güvenliği nedir?
  6. NAC Nedir?
  7. Uygulama Güvenliği
  8. Sızma Testi nedir nasıl yapılır.
  9. Saldırı Tespit ve Önleme Sistemleri nelerdir?
  10. Log Kayıtları nedir?
  11. SIEM nedir?
  12. Veri Kaybı Önleme Yazılımları nelerdir?
  13. DLP Nedir?
  14. Yedekleme nedir nasıl yapılır?
  15. Güvenlik Duvarları nedir?
  16. Güncel Anti-Virüs Sistemleri nedir?
  17. Silme, Yok Etme veya Anonim Hale Getirme nasıl yapılır?
  18. Anahtar Yönetimi nedir?

Kayıt

07 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 14:00 – 15:30 arasında gerçekleşecek Üveyiz Ünal Zaim tarafından verilecek “Kişisel Verilerin Korunması Teknik Tedbirler Eğitimine” aşağıdaki bağlantıdan kayıt olarak katılabilirsiniz.

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcod-2tqTwsG9CdKZj6bhnjeRJhVcNlqL1q


6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Bilgilendirme

Bu form aracılığıyla eğitim kayıt işlemleri elektronik ortamda gerçekleştirilecek olup toplanan kişisel veriler katılım belgesi üretilmesi ve İnsan Kaynaklarına bildirimde bulunulması için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için; Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Eralp Danışmanlık; internet sitesi ve e-posta sunucuları yurt dışında bulunmaktadır. LegalTalks Eralp Danışmanlık markası olup sertifika için bilgi aktarımında bulunulacaktır. Zoom uygulaması, yurtdışı merkezli ve sunucuları yurtdışında olduğundan kişisel verileriniz ve ses ve görüntü ile katılım sağlamanız halinde kişisel verileriniz ve özel nitelikli kişisel verileriniz Zoom tarafından teknik olarak yurtdışına aktarılmış olmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Beyanı

Konuya ilişkin politikalarımıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.


Sorularınızı info@legaltalks.com.tr adresine e-posta olarak gönderebilirsiniz.

www.legaltalks.com.tr