Tarih

22 Tem 2020
Expired!

Zaman

14:00 - 15:30

Maliyet

100.00₺

Kişisel Verilerin Korunması Uyum Süreci Eğitimi (KVKK-0302)

Genel Bilgilendirme

Bu eğitimle ilgili genel bilgilendirmeye Kişisel Verilerin Korunması yazısından ulaşabilirsiniz.


Katılımcı Profili

  • İrtibat Kişisi
  • KVKK Komisyon Üyesi

Konu Başlıkları

  1. Mevcut Risk ve Tehditlerin Belirlenmesi
  2. Çalışanların Eğitilmesi ve Farkındalık Çalışmaları
  3. Kişisel Veri Güvenliği Politikalarının ve Prosedürlerinin Belirlenmesi
  4. Kişisel Verilerin Mümkün Olduğunca Azaltılması
  5. Siber Güvenliğin Sağlanması
  6. Kişisel Veri Güvenliğinin Takibi
  7. Kişisel Veri İçeren Ortamların Güvenliğinin Sağlanması
  8. Kişisel Verilerin Bulutta Depolanması
  9. Bilgi Teknolojileri Sistemleri Tedariği, Geliştirme ve Bakım
  10. Kişisel Verilerin Yedeklenmesi

Kayıt

08 Mayıs 2020 Cuma günü saat 14:00 – 15:30 arasında gerçekleşecek Av.Özgür Eralp tarafından verilecek “Kişisel Verilerin Korunması Uyum Süreci Eğitimine” aşağıdaki bağlantıdan kayıt olarak katılabilirsiniz.

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcod-2tqTwsG9CdKZj6bhnjeRJhVcNlqL1q


6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Bilgilendirme

Bu form aracılığıyla eğitim kayıt işlemleri elektronik ortamda gerçekleştirilecek olup toplanan kişisel veriler katılım belgesi üretilmesi ve İnsan Kaynaklarına bildirimde bulunulması için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için; Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Eralp Danışmanlık; internet sitesi ve e-posta sunucuları yurt dışında bulunmaktadır. LegalTalks Eralp Danışmanlık markası olup sertifika için bilgi aktarımında bulunulacaktır. Zoom uygulaması, yurtdışı merkezli ve sunucuları yurtdışında olduğundan kişisel verileriniz ve ses ve görüntü ile katılım sağlamanız halinde kişisel verileriniz ve özel nitelikli kişisel verileriniz Zoom tarafından teknik olarak yurtdışına aktarılmış olmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Beyanı

Konuya ilişkin politikalarımıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.


Sorularınızı info@legaltalks.com.tr adresine e-posta olarak gönderebilirsiniz.

www.legaltalks.com.tr